Jonglering med 4 bollar

4 jongleringsbollar

Har ni lärt er att jonglera med 3 bollar så kommer ni nog bli lite besvikna när ni ska börja med 4 bollar. Enligt mitt tycke så är det flera gånger svårare att jonglera med 4 bollar. Många säger att det är rätt så lätt med jonglering även av 4 bollar. Men jag har tränat nu ett par gånger och om det tog mig mindre än en timme att lära mig jonglera med 3 bollar så har jag nog lagt 3 timmar att jonglera med 4 bollar men har fortfarande inte riktigt lärt mig det till 100 %.
Men här kommer lite material på hur ni ska gå tillväga.
En av de största skillnader mellan att jonglera med 3 resp 4 bollar är att när man jonglerar med 3 bollar så kastar man över bollarna till den andra handen. Medans när man jonglerar med 4 bollar så jonglerar man egentligen med 2 i varje hand.
Här kommer en bild som ska illustrera hur jag menar med att jonglera med 2 bollar i varje hand.
Jonglera med 4 bollar
Här ser ni att dom två bollarna man har i varje hand aldrig skiftar hand utan att dom alltid stannar kvar i samma hand.
Så sätt igång och träna på att Jonglera med 4 bollar nu så ska vi se när nästa tutorial kommer upp här på Jonglering.nu sidan

Här hittar ni en instruktionsvideo på hur man kan börja när man jonglerar med 4 bollar. Bra video.


Jonglering
  • Lär dig Jonglera redan idag. Här hittarni olika sätt att lära er mer om jonglering